Eetkamer Bepaal uw eigen sfeerfoto met fotobehang
Uw woon- of eetkamer persoonlijk maken met fotobehang.
Help! Ook voor uw schadeherstel- werkzaamheden

Ook voor heel veel van uw schadeherstelwerkzaamheden kunt u bij Allers Schilderwerken terecht. Waterschade door lekkage of brand-, rook- en roetschade door bijvoorbeeld kortsluiting. Stootschade door meubels en inbraakschade.

Vraag ons naar de mogelijkheden die u uit de problemen kunnen helpen.
Interieur Bepaal uw eigen omgeving met fotobehang
Uw winkel- of bedrijfsinterieur persoonlijk maken met fotobehang.
Deskundig vakwerk Allers Schilderwerken VOF
Nieuw! Fotobehang Echt persoonlijk maatwerk
Voor particulier of in uw bedrijf. Kijk snel naar de mogelijkheden.
Deskundig advies Voor kleur en materiaal
Van advies over gebruik van kleuren, het combineren van behang met schilderwerk en het belangrijkste; het vertalen van uw persoonlijke wensen in uw eigen wand- of muurafwerking.

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden voor behangen bestaan o.a. uit:
 • Vinylbehang
 • Patroonbehang
 • Vliesbehang
 • Vescombehang
 • Behang afstomen
 • Fotobehang (zie ook Fotobehang)
 • Glasvliesbehang
 • Glasweefselbehang
 • Sauzen

  Behang

  Behang kan een zeer aangenaam effect hebben en is vaak de uiteindelijke sfeerbepaling in een woonhuis. Behangen is iets waar Allers Schilderwerken VOF zich volledig thuis in voelt. Niet alleen de standaard vinylbehang, maar ook patroonbehang, vliesbehang, vescombehang, fotobehang, glasweefsel- en glasvliesbehang behoort tot de mogelijkheden waarin Allers Schilderwerken in gespecialiseerd is. Allers Schilderwerken zorgt ervoor dat het gewenste behang, nagenoeg naadloos en superstrak wordt aangebracht. Voordat het behang wordt aangebracht op de wanden, wordt er voor gezorgd dat oneffenheden in de ondergrond zijn weggewerkt. Daardoor wordt er een ideale basis gelegd voor het perfect nagenoeg naadloos aanbrengen van elk soort behang.

  Glasvliesbehang

  Glasvliesbehang kent een groot aantal voordelen. Het materiaal uitermate geschikt voor een superstrakke en gladde afwerking van wanden en eventueel ook plafonds. Glasvliesbehang is zeer dun en wordt veelal gebruikt bij de restauratie van oude plafonds met veel scheuren. Bovendien werkt het glasvliesbehang brandvertragend.

  Ondergrond
  Het aanbrengen van glasvliesbehang luistert behoorlijk nauw en is derhalve dan ook specialistenwerk. Glasvlies kan uitsluitend worden aangebracht op geheel vlakke, strakke ondergronden. Gezien de fijne structuur, bestaat de kans dat eventuele oneffenheden in de ondergronden gaan doorschijnen. Allers Schilderwerken zorgt ervoor dat de ondergrond geschikt is voor het aanbrengen van glasvliesbehang. Is de ondergrond niet geschikt voor het glasvliesbehang, dan zullen de wanden moeten worden gestuct.

  Werkwijze
  Nadat de wanden zijn voorbewerkt en volledig klaar zijn, kan begonnen worden met het aanbrengen van het glasvliesbehang. Anders dan bij gewoon behang, lijmt men bij het glasvlies de wanden in en wordt het hierna op de wanden of plafonds aangebracht. Nadat alle wanden en plafonds zijn beplakt, kan men het glasvliesbehang voorzien van een binnenkwaliteit latex, in elk gewenste kleur.

  Glasweefselbehang

  Het glasweefselbehang is ideaal om scheurvorming in onder andere nieuwbouwwoningen onzichtbaar te maken en heeft diverse soorten motieven. Na het aanbrengen van glasweefselbehang kan het getext worden in meer dan 4200 kleurtinten, met een uitstekende binnenkwaliteit latex, op waterbasis. Gezien de relatief lage kosten en de duurzaamheid van het product, is het dé oplossing voor wandafwerking met name in de nieuwbouw.

  Verschillen tussen weefsel- en vliesbehang
  Het verschil tussen glasweefselbehang en glasvliesbehang is dat glasweefselbehang meerdere motieven kent. Onder andere het ruitmotief, het wavelmotief of de look-a-like spachtelputz / spackspuitwerk variant. Glasvliesbehang daarentegen kent enkele varianten, maar in een zeer fijne structuur. Het glasvliesbehang werd oorspronkelijk ontwikkeld en toegepast voor de restauratie van gescheurde plafonds. Maar tegenwoordig wordt het ook veelal gebruikt voor een strakke afwerking op wanden. Glasweefselbehang wordt hoofdzakelijk alleen gebruikt op wanden en zelden op plafonds. Glasweefselbehang is na het plaatsen niet makkelijk te verwijderen. Glasvliesbehang wel makkelijk te verwijderen, dit vanwege de papieren achterrug.

  Fotobehang

  Voor de klanten met échte specifieke wensen, is er fotobehang verkrijgbaar. Het geeft u meerwaarde van persoonlijke aard in uw huis of bedrijf. Door het gebruik van fotobehang oogt uw interieur niet alleen ruimer, maar geeft ook meer diepte. U waant zich zelfs in een andere omgeving, denk maar eens aan uw prachtige vakantiefoto. Het combineren van fotobehang en schilderwerk, voor zowel muren als plafond, is allemaal mogelijk bij Allers Schilderwerken. Zij stelt samen met u een model op met deskundig kleuradvies.
  > Kijk voor meer informatie bij Fotobehang

  U wilt dit ook!

  Neem dan contact op met Allers Schilderwerken VOF en bespreek wat voor u de mogelijkheden kunnen zijn. Bel 0475 340 967 of 0625 087 316 en laat u informeren.