Deskundig advies Voor kleur en materiaal
Van advies over gebruik van kleuren, het combineren van behang met schilderwerk en het belangrijkste; het vertalen van uw persoonlijke wensen in uw eigen wand- of muurafwerking.
Eetkamer Bepaal uw eigen sfeerfoto met fotobehang
Uw woon- of eetkamer persoonlijk maken met fotobehang.
Help! Ook voor uw schadeherstel- werkzaamheden

Ook voor heel veel van uw schadeherstelwerkzaamheden kunt u bij Allers Schilderwerken terecht. Waterschade door lekkage of brand-, rook- en roetschade door bijvoorbeeld kortsluiting. Stootschade door meubels en inbraakschade.

Vraag ons naar de mogelijkheden die u uit de problemen kunnen helpen.
Interieur Bepaal uw eigen omgeving met fotobehang
Uw winkel- of bedrijfsinterieur persoonlijk maken met fotobehang.
Deskundig vakwerk Allers Schilderwerken VOF
Nieuw! Fotobehang Echt persoonlijk maatwerk
Voor particulier of in uw bedrijf. Kijk snel naar de mogelijkheden.

Essentieel

Meer dan alleen goed werk leveren
Klant is koning

Voor Allers Schilderwerken VOF staat de klant centraal. De wensen en eisen van klanten worden met de grootste zorgvuldigheid benaderd en uitgevoerd. Bij dit bedrijf voelt de klant zich werkelijk koning!

Kernwaarden

Betrouwbaar, professioneel, resultaatgericht en servicegericht zijn de belangrijkste kernwaarden van Allers Schilderwerken VOF. Dit is waar zij voor staan!

Deskundigheid

Allers Schilderwerken VOF streeft naar het creëren van meerwaarde van het onroerend goed en het bevorderen van het gebruiksgenot voor de bewoner en/of eigenaar. Jarenlange ervaring is de grondslag voor het bedrijf. Deskundigheid is mede hierdoor in overvloede vergaard.
Kiezen voor Allers Schilderwerken VOF is kiezen voor een betrouwbaar bedrijf. Het verzorgen van een gedegen advies, het leveren van vakwerk en hoge kwaliteit zijn een van de belangrijkste speerpunten van het bedrijf.

Resultaatgericht

Een prachtig eindresultaat is de doelstelling voor elke klant. Met resultaatgerichte medewerkers wordt elke opdracht met inspanning en ambacht vervult, welke garant staat voor een schitterend resultaat.

Kwaliteit

Voor Allers Schilderwerken VOF staat kwaliteit bovenaan de lijst. Dit geldt voor alle geleverde werkzaamheden. Met deskundigheid en ervaring wordt met een vakkundige hand voldaan aan de gestelde wensen en eisen van de klant. Voor alles vormt een goede voorbereiding en planning de basis voor de uit te voeren werkzaamheden. Aflevering naar tevredenheid en kwaliteit.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo), duurzaam ondernemen of maatschappelijk ondernemen is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de sociale kant (people), binnen de ecologische randvoorwaarden (planet): de triple-P-benadering.

Ook Allers Schilderwerken VOF handelt niet alleen bewust, maar voelt zich ook verantwoordelijk voor de natuur en de wereld waarin we leven. Zij doet haar uiterste best om in goede verstandhouding, met de vaak omliggende bewoonde omgeving, de werkzaamheden te verrichten. Ook gaan zij verder dan alleen het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Zo is Allers Schilderwerken VOF voordurend op zoek naar werkmethoden welke goed zijn voor het millieu.