Help! Ook voor uw schadeherstel- werkzaamheden

Ook voor heel veel van uw schadeherstelwerkzaamheden kunt u bij Allers Schilderwerken terecht. Waterschade door lekkage of brand-, rook- en roetschade door bijvoorbeeld kortsluiting. Stootschade door meubels en inbraakschade.

Vraag ons naar de mogelijkheden die u uit de problemen kunnen helpen.
Interieur Bepaal uw eigen omgeving met fotobehang
Uw winkel- of bedrijfsinterieur persoonlijk maken met fotobehang.
Deskundig vakwerk Allers Schilderwerken VOF
Nieuw! Fotobehang Echt persoonlijk maatwerk
Voor particulier of in uw bedrijf. Kijk snel naar de mogelijkheden.
Deskundig advies Voor kleur en materiaal
Van advies over gebruik van kleuren, het combineren van behang met schilderwerk en het belangrijkste; het vertalen van uw persoonlijke wensen in uw eigen wand- of muurafwerking.
Eetkamer Bepaal uw eigen sfeerfoto met fotobehang
Uw woon- of eetkamer persoonlijk maken met fotobehang.

Voor al uw schilder-, behang- en spuitwerk!

Allers Schilderwerken VOF uit Roermond beschikt over een groot aantal specialistische werkzaamheden. Het bedrijf is uitgegroeid naar een all-round dienstverlener op het gebied van schilder- en afwerking.

Al uw mogelijke opdrachten met betrekking tot schilderwerk, behangwerk en spuitwerk pakt het bedrijf professioneel op. Maar ook op het gebied van decoratiewerk, zoals sierlijsten langs het plafond. Daarnaast zijn zij dé geschikte partner wanneer lekkage- en waterschade snel opgelost moet worden. Zelfs inbraak- en brandschade lossen zij vakkundig voor u op. Kortom, alle voorkomende schadeherstelwerkzaamheden kunt u onderbrengen bij Allers Schilderwerken VOF.

 

Adviserend

Naast de uitvoering van talloze diensten, kunt u bij Allers Schilderwerken VOF ook terecht voor een deskundig advies.

Met de nodige kennis geven u de juiste kleurmogelijkheden, materiaalkeuze en mogelijkheden. U hoeft geen kleurkenner te zijn, daar heeft u Allers Schilderwerken voor. De basis van een juiste offerte begint bij een gedegen weloverwogen advies en is dan ook van essentieel belang!

Kleuradvies voor buiten schilderwerk
Met een goed onderbouwd kleuradvies krijgt u nieuwe kleurideeën voorgelegd dan u zelf had kunnen bedenken. Uw lievelingskleur blijkt ineens anders te zijn en de niet verwachte kleur blijkt een prachtig effect te geven. Kleur is emotie. Samen met u stelt Allers Schilderwerken een deskundig kleuradvies op voor al uw buiten schilderwerk.

Kleuradvies voor binnen schilderwerk
Door een nieuwe kleur aan te brengen krijgt u op een eenvoudige manier om een compleet andere leefomgeving. Kleur doet veel meer dan u denkt. Door één wand van een opvallende kleur voorzien kan dit al voor een heel andere uitstraling zorgen. Wij zijn experts op het gebied van kleur en indeling. Zo maar een neutraal kleurtje is niet onze manier van aanpak, wij kijken altijd even verder. Uw schilderwerk verdient belangrijke aandacht, het verdient Allers Schilderwerken.

 • Schilderwerkzaamheden

  Allers Schilderwerken is thuis in de meest uiteenlopende schilderwerkzaamheden. Wij voeren diverse schilderwerken uit waaronder, mutatie-onderhoud, kleinschalig en grootschalig schilderwerk voor de particuliere opdrachtgever, en alle mogelijke voorkomende schilderwerkzaamheden voor de zakelijke opdrachtgever. Uiteraard voor zowel binnen als buiten.

 • Behangwerkzaamheden

  Muren en wanden voorzien van behang is een vak apart. Allers Schilderwerken beheerst dit als geen ander. Van advies over gebruik van de kleuren, combineren met schilderwerk en het vertalen van uw persoonlijke wensen. Niet alleen vinylbehang, maar ook patroonbehang, vliesbehang, vescombehang, fotobehang en glasweefsel- en glasvliesbehang.

 • Spuitwerkzaamheden

  Spuitwerk geeft sfeer en kan in talloze kleuren. Het effect van dit spuitwerk is anders, dan wanneer men met een 'roller' werkt. De structuur van het rollen verdwijnt en in de plaats hiervan ontstaat een nagenoeg structuurloze afwerking. Uiteraard zorgt dit voor een prachtig strakke afwerking.

 • Schadeherstelwerkzaamheden

  Schade kan op alle mogelijkheden ontstaan. Waterschade door lekkage of brand-, rook- en roetschade door bijvoorbeeld kortsluiting. Stootschade door meubels en inbraakschade, wanneer mensen de voor- of achterdeur forceren om het huis binnen te dringen.

Nieuw! Uw eigen fotobehangposters

Naast de alle mogelijke behangsoorten kunt u bij Allers Schilderwerken ook terecht voor uw persoonlijke fotobehang. Een uniek prachtig maatwerk naar uw wens gemaakt en gemonteerd. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke klant is Allers Schilderwerken 'Uw behangspecialist!'