Fotobehangposter

Uw persoonlijke touche in uw interieur

Muurdecoratie door middel van fotobehang behoort tot één de specialiteiten van Allers Schilderwerken VOF. Het geeft u meerwaarde van persoonlijke aard in uw huis of bedrijf.
Door het gebruik van fotobehang oogt uw interieur niet alleen ruimer, maar geeft ook meer diepte. U waant zich zelfs in een andere omgeving, denk maar eens aan uw prachtige vakantiefoto. Het combineren van fotobehang en schilderwerk, voor zowel muren als plafond, is allemaal mogelijk bij Allers Schilderwerken. Zij stelt samen met u een model op met deskundig kleuradvies.

Ontwerp, advies en montage van fotobehangposter

Heeft u zelf geen foto, maar u wilt wel zo'n prachtig zicht hebben op een omgeving, voorwerp of ruimte? Dan biedt Allers Schilderwerken u de mogelijkheid om toch voor u iets moois te creërend.m.v. een ontwerp, stockfoto of zelfs een fotograaf. Tevens monteren zij op vakkundige manier de wanden en plafonds van fotobehang.

U wilt dit ook!

Neem dan contact op met Allers Schilderwerken VOF en bespreek wat voor u de mogelijheden kunnen zijn. Bel 0475 340 967 of 0625 087 316 en laat u informeren.

Dus voor ontwerp en advies tot montage en afwerking is 'Uw behangspecialist' Allers Schilderwerken!

Mount Everest - foto 1 van 3

Mount Everest - foto 1 van 3