Deskundig vakwerk Allers Schilderwerken VOF
Nieuw! Fotobehang Echt persoonlijk maatwerk
Voor particulier of in uw bedrijf. Kijk snel naar de mogelijkheden.
Deskundig advies Voor kleur en materiaal
Van advies over gebruik van kleuren, het combineren van behang met schilderwerk en het belangrijkste; het vertalen van uw persoonlijke wensen in uw eigen wand- of muurafwerking.
Eetkamer Bepaal uw eigen sfeerfoto met fotobehang
Uw woon- of eetkamer persoonlijk maken met fotobehang.
Help! Ook voor uw schadeherstel- werkzaamheden

Ook voor heel veel van uw schadeherstelwerkzaamheden kunt u bij Allers Schilderwerken terecht. Waterschade door lekkage of brand-, rook- en roetschade door bijvoorbeeld kortsluiting. Stootschade door meubels en inbraakschade.

Vraag ons naar de mogelijkheden die u uit de problemen kunnen helpen.
Interieur Bepaal uw eigen omgeving met fotobehang
Uw winkel- of bedrijfsinterieur persoonlijk maken met fotobehang.

Het Allers Onderhoudsplan

Met het Allers Ondehoudsplan bent u voor jaren verzekerd van kwalitatief schilderwerk. Voor zowel binnen als buiten wordt er een meerjaren Onderhoudsplan gemaakt voor uw particuliere woning. U bent daardoor verzekerd van goed schilderwerk en een resultaat waarover u tevreden zult zijn.

Wie zelf al eens z'n huis in de verf heeft gezet, weet dat dit veel tijd en vakmanschap vergt. Laat het daarom over aan Allers Schilderwerken, die beschikt over de kennis, de handigheid, de juiste materialen. Met ons Onderhoudsplan bent u verzekerd van het beste resultaat en staat uw schilderwerk er altijd in perfecte staat bij.

Voordelen als particulier

Bij Allers Schilderwerken kunnen particuliere huiseigenaren terecht voor het Allers Onderhoudsplan. Samen met u wordt er een maatwerkplan met onderhoudsschema samengesteld en in een passend onderhoudscontract voorgelegd. Binnen dit schilder onderhoudscontract behoren uiteraard de regelmatig tussentijdse controles met de unieke garanties. Afhankelijk van uw wensen nemen we het schilderonderhoud van uw woning voor onze rekening gedurende een periode van 5 tot 15 jaar.

Op maat gemaakt Onderhoudsplan

Het Allers Onderhoudsplan is een maatwerkplan dat in overleg met de opdrachtgever wordt opgesteld. Bij het méérjarige Ondehoudsplan hoort een onderhoudsschema dat afgestemd is op uw situatie. In dit schema staat chronologisch vermeld welke werkzaamheden wanneer verricht worden. Tussentijds vinden regelmatig controles plaats. Wanneer bij controle blijkt dat een bewerking eerder plaats moet vinden of juist kan worden uitgesteld dan wordt dit overlegd.

Deskundige analyse

In het offertestadium wordt de conditie van het verfwerk en de ondergrond nauwkeurig geïnspecteerd. De bevindingen van dit onderzoek worden gedetailleerd op het Onderhoudsplan inspectieformulier vermeld en met u doorgenomen. Op basis van dit gesprek volgt de offerte voor de eerste schilderbeurt en die van de onderhoudsbeurten.

Kleuradvies en productadvies

Het Nederlandse klimaat stelt het schilderwerk zwaar op de proef. Hoe beter de kwaliteit van de vóórbewerking, hoe langer de verflaag optimaal beschermt. Juist in deze voorbereidende fase onderscheidt een vakschilder zich door kennis en maatwerk. Ook kan Allers Schilderwerken u adviseren over de juiste kleuren en/of kleurcombinaties. Deze producten en kleurnummers krijgt u ook op een meterkastkaart zodat de historie van het schilderwerk in uw woning altijd eenvoudig is terug te vinden.

Garantie

Kiest u voor het Allers Onderhoudsplan, dan kiest u voor zekerheid. Om die reden ontvangt u een op naam gesteld Garantiecertificaat. Dit certificaat geeft u zwart op wit gegarandeerde kwaliteit van de uitgevoerde schilderwerkzaamheden en de toegepaste producten als overeengekomen in de offerte. Na de overeengekomen contractperiode kunt u het Allers Onderhoudsplan natuurlijk weer verlengen. En bij tussentijdse verkoop van uw woning is het Allers Onderhoudsplan overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar.

Kostenbeheersing door meerjarenplanning

Door de meerjarenafspraak bent u voor jaren verzekerd van gegarandeerd onderhoud en beheerst u tevens de kosten. De marktwaarde van een woning die in perfecte conditie verkeert, is groter dan die van een identieke woning met achterstallig onderhoud. Het verschil is aanzienlijk méér dan de kosten van professioneel onderhoud! Ook de fiscus kijkt positief naar goed onderhoud; kosten van hypothecaire leningen hiervoor zijn fiscaal aftrekbaar en voor onderhoud aan woningen ouder dan 2 jaar is slechts 6% BTW verschuldigd. Zie ook 'belastingvoordeel'.

Kiezen voor vakkundig onderhoud van het schilderwerk is dus verstandig. Het voorkomt voortijdige veroudering en renovatie. Niet alleen levert kwaliteitsschilderwerk een flinke meerwaarde op bij de verkoop van uw woning; u woont ook een stuk mooier en aangenamer.

Informeer snel naar de mogelijkheden voor u en bel 0475-340 967 of maak gebruik van ons contactformulier.