Help! Ook voor uw schadeherstel- werkzaamheden

Ook voor heel veel van uw schadeherstelwerkzaamheden kunt u bij Allers Schilderwerken terecht. Waterschade door lekkage of brand-, rook- en roetschade door bijvoorbeeld kortsluiting. Stootschade door meubels en inbraakschade.

Vraag ons naar de mogelijkheden die u uit de problemen kunnen helpen.
Interieur Bepaal uw eigen omgeving met fotobehang
Uw winkel- of bedrijfsinterieur persoonlijk maken met fotobehang.
Deskundig vakwerk Allers Schilderwerken VOF
Nieuw! Fotobehang Echt persoonlijk maatwerk
Voor particulier of in uw bedrijf. Kijk snel naar de mogelijkheden.
Deskundig advies Voor kleur en materiaal
Van advies over gebruik van kleuren, het combineren van behang met schilderwerk en het belangrijkste; het vertalen van uw persoonlijke wensen in uw eigen wand- of muurafwerking.
Eetkamer Bepaal uw eigen sfeerfoto met fotobehang
Uw woon- of eetkamer persoonlijk maken met fotobehang.

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden voor schadeherstel bestaan o.a. uit:
 • Inbraakschade
 • Brandschade
 • Lekkageschade
 • Stootschade

  Schadeherstel

  Schade kan op alle mogelijkheden ontstaan. Waterschade door lekkage of brand-, rook- en roetschade door bijvoorbeeld kortsluiting. Stootschade door meubels en inbraakschade, wanneer mensen de voor- of achterdeur forceren om het huis binnen te dringen.

  Bij Allers Schilderwerken VOF reageert men snel op de ontstane schade, zodat deze zo snel mogelijk opgelost kan worden. Als u de schade bij ons meld, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om de werkzaamheden bij u op te nemen.

  Aanpak

  Over het algemeen bent u voor de bovengenoemde schades verzekerd. Allers Schilderwerken is een toonaangevend bedrijf als het gaat om het oplossen van schadeherstelwerkzaamheden. Al jaren werken zij voor vele Nederlandse verzekeraars en herstellen lekkageschade, brandschade en inbraakschade.

  Wanneer u een schade bij ons meldt, zorgen wij voor een snelle en gedegen offerte. Deze offerte wordt binnen een aantal dagen door u ontvangen, zodat u deze kunt doorsturen naar uw verzekeraar. Met een beetje medewerking is uw schade dan binnen 14 dagen opgelost!

  Meer informatie

  U heeft ook een schade? Neem dan contact op met Allers Schilderwerken VOF en bespreek wat voor u de mogelijheden kunnen zijn. Of mail ons gerust via het contactformulier.