Deskundig advies Voor kleur en materiaal
Van advies over gebruik van kleuren, het combineren van behang met schilderwerk en het belangrijkste; het vertalen van uw persoonlijke wensen in uw eigen wand- of muurafwerking.
Eetkamer Bepaal uw eigen sfeerfoto met fotobehang
Uw woon- of eetkamer persoonlijk maken met fotobehang.
Help! Ook voor uw schadeherstel- werkzaamheden

Ook voor heel veel van uw schadeherstelwerkzaamheden kunt u bij Allers Schilderwerken terecht. Waterschade door lekkage of brand-, rook- en roetschade door bijvoorbeeld kortsluiting. Stootschade door meubels en inbraakschade.

Vraag ons naar de mogelijkheden die u uit de problemen kunnen helpen.
Interieur Bepaal uw eigen omgeving met fotobehang
Uw winkel- of bedrijfsinterieur persoonlijk maken met fotobehang.
Deskundig vakwerk Allers Schilderwerken VOF
Nieuw! Fotobehang Echt persoonlijk maatwerk
Voor particulier of in uw bedrijf. Kijk snel naar de mogelijkheden.

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden voor schilderwerken bestaan o.a. uit:
 • Nieuw schilderwerk
 • Onderhoudsschilderwerk
 • Renovatie schilderwerk
 • Monumentaal schilderwerk
 • Wand- en plafondafwerking
 • Binnen- en buitenschilderwerk
 • Houtrotherstel
 • Kleurenadvies
 • Schade door lekkage / brand
     (zie Schadeherstel)

  Schilderwerk

  Allers Schilderwerken VOF is thuis in de meest uiteenlopende schilderwerkzaamheden. Wij voeren diverse schilderwerken uit waaronder, mutatie-onderhoud, kleinschalig en grootschalig schilderwerk voor de particuliere opdrachtgever, en alle mogelijke voorkomende schilderwerkzaamheden voor de zakelijke opdrachtgever. Uiteraard voor zowel binnen als buiten.

  Binnen schilderwerk

  Om u uw kozijnen, deuren en andere houten delen voorzien van een nieuwe verflaag, bent u bij Allers Schilderwerken aan het juiste adres. Zij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van al het schilderwerk binnenshuis.

  Buiten schilderwerk

  Schilderwerk aan de buitenzijde van woonhuizen en andere objecten is iets waar Allers Schilderwerken zich al jarenlang in profileert. Van een enkel woonhuis, tot een geheel appartementencomplex, alles is mogelijk. Door de samenwerking met vaste verfleveranciers kunnen wij schilderwerk leveren van het hoogste niveau!

  Mutatie-onderhoud

  Allers Schilderwerken kan ook de mutatie-onderhoud verzorgen voor woningbouwcorporaties. Mutatie-onderhoud houdt in dat wanneer een woning van huurder wisselt, deze weer in een nette bewoonbare situatie gebracht moet worden. Allers Schilderwerken kan alle de specifieke wensen van woningbouwcorporaties met betrekking tot mutatie-onderhoud voorzien.

  Texwerk

  Op wanden en plafonds kan in de meest voorkomende kleuren texwerk worden aangebracht. Er zijn door verffabricanten speciale muurverven ontwikkeld die voor verschillende ondergronden met specifieke eigenschappen is ontwikkeld. De uiteindelijke kleur is natuurlijk belangrijk en speelt een belangrijke rol ter vervraaiing van uw leefomgeving. Zeker in combinatie met het overige schilderwerk. Allers Schilderwerken adviseert u graag bij deze keuze.

  Texwerk binnenshuis

  Texwerk wordt door middel van latex met een vachtroller aangebracht. Het laat een lichte structuur na wat verschilt bij spuitwerk. Wanden en plafonds worden voorzien van een, op waterbasis, uitstekende binnenkwaliteit latex. Deze is in verschillende soorten, elk toepasbaar op een specifieke ondergrond. Naast de bekende latex met een matte uitstraling is ook latex met een lichte glans. Voor keukens en natte ruimten zijn er speciale muurverven die licht waterafstotend zijn.

  Texwerk buitenshuis

  De producten voor het texwerk buitenshuis hebben natuurlijk andere eigenschappen en kwaliteit. Deze zijn speciaal geschikt voor gevels, balkons en andere objecten die aan weer en wind zijn blootgesteld. Uiteraard gebruikt Allers Schilderwerken uitsluitend kwaliteitsproducten van de gerenommeerde verffabricanten om u de perfecte kwaliteit te leveren.

  Allers Onderhoudsplan

  Bij Allers Schilderwerken VOF kunnen particuliere huiseigenaren terecht voor het 'Allers Onderhoudsplan'. Een onderhoudscontract met in overleg opgesteld maatwerkplan met een onderhouds-schema en regelmatig tussentijdse controles met de bijbehorende unieke garanties. Kijk voor meer informatie bij 'Onderhoudsplan'.

  BTW-tarief van 6%

  Sinds de herziening van de BTW-tarieven op 15 september 2009, geldt, dat wanneer een woonhuis ouder is dan 2 jaar, het lage BTW-tarief van 6% mag worden toegepast voor al uw onderhoud aan het woonhuis, zoals onder andere het schilderwerk. Kortom, een voordeel van 13%! Kijk voor meer informatie bij 'Belastingvoordeel'.